Vrijedi pogledati

Plus hosting - banner

Dobro došli na mrežnu stranicu Vukanovčara

Društvo "Vukanovčar" otvara svoja vrata

Udruge širom Hrvatske otvorit će od 28. do 30. svibnja svoja vrata građanima kako bi im približili svoje programe i aktivnosti.
„Vukanovčar“ - društvo za zaštitu potrošača Međimurja, svoja će vrata potrošačima otvoriti u Domu kulture, Vukanovec 37, općina Gornji Mihaljevec, 30. svibnja 2015. od 9,00 do 15,00 sati.

Potrošači često smatraju da ih varaju s računima za električnu energiju, plin, telefon, mobitel, vodu, dimnjačarske poslove, poštanske usluge, odvoz komunalnog otpada ili da ne moraju plaćati HRT pristojbu, a ne znaju kome se obratiti za savjet. Trgovac ih je zakinuo ili prevario, a ne znaju da postoji Zakon o zaštiti potrošača, Društvo „Vukoanovčar“ je tu da im pomogne, da ih savjetuje.

Potrošači koji žele upoznati rad Društva i možebitno se žele upoznati sa svojim potrošačkim pravima neka dođu 30. svibnja 2015. u Vukanovec. Svi građani koji posjete udruge tijekom Dana otvorenih vrata moći će preuzeti i ispuniti „putovnicu“ u koje unose žigove udruga i svoje dojmove te osvojiti prigodne nagrade.

Program Dana otvorenih vrata udruga 2015., te aktivnosti udruga širom Hrvatske bit će dostupan klikom ovdje.

Pristupnica

Slanjem pristupnice slobodno i izričito dajete privolu Društvu "VUKANOVČAR" kao voditelju zbirke osobnih podataka da Vaše osobne podatke može obrađivati i koristiti ISKLJUČIVO za vođenje evidencije članova Društva "VUKANOVČAR".

 
Plus hosting - banner